Onze klanten beoordelen onze service met een 9.1/10

Fijn contact!

Patrick is een fijn persoon is bereid om ook buiten kantoortijden service te bieden! Top

― Ruud Bakker


Searider

Wij zagen op een zondag, een boot, een Searider, op internet staan. Via de site van Verlaan Boat Store hadden we een snelle contact via de chat. Konden dezelfde dag al kijken, en Patrick had gezellige praatjes. Wij besloten om de boot te kopen, en ook na de koop staat Patrick regelmatig klaar voor vragen. Hebben een hele goede ervaring met Patrick, de service is 200% top

― liesbeth


Prettig contact

Wij hebben hier een mooie, nette Peugeot 207 cabrio gekocht. Prettig contact, waarbij gemaakte afspraken worden nagekomen. Bedankt

― JW Polling


Heel fijn contact en erg vriendelijk!

Wij hebben onze boot verkocht aan Verlaan. Heel fijn contact en erg vriendelijk!

― Marc Verhees


Prettige zaken gedaan

Wij hebben onze boot aan dit bedrijf verkocht. Patrick was zorgvuldig, realistisch, heeft respect voor je spullen, maar heeft ook een flinke dosis humor. We vonden hem een betrouwbare man met wie het prettig zaken doen is.

― Anja Scholte


Perfecte service en communicatie

Een mooie boot aangekocht bij Patrick, aangezien wij uit Belgie komen hebben we alles perfect via internet geregeld. Al onze vragen werden altijd direct beantwoord, perfecte service en communicatie. Bedankt !!

― Kurt Ver Eecke


Prima prijs/ kwaliteitverhouding

gebruiikte speedboot aangeschaft . Prima prijs/ kwaliteitverhouding en zeer fijn geholpen

― Jeroen clappers


Fijn bedrijf met goede service

Hele fijne stabiele en efficiënt varende rib gekocht. Klein probleempje met de motor, maar naar volle tevredenheid opgelost. Fijn bedrijf met goede service, van harte aanbevolen.

― Remco Drost


Uitstekende ervaringen met Patrick

Uitstekende ervaringen met Patrick zowel met aankoop als verkoop. Betrouwbare ondernemer en afspraak is afspraak.

― Jeroen Van Berkel


Zeer goed bedrijf

Zeer goed bedrijf met een zeer leuke spontane deskundige eigenaar die weet hoe het werkt en waar hij over praat zeker de moeite waard om eens te kijken of eens te bellen

― Herman Rinket


Zeer prettige zaken gedaan

Mijn boot verkocht aan Verlaan. Zeer prettige zaken gedaan. Netjes bod en duidelijke afspraken gemaakt. Vlot tot een nette overeenkomst gekomen en zeer prettige communicatie.

― OJ van Dijk


Vlot verlopen afhandeling

Een mooie boot gekocht bij Verlaan Auto's & boten. Bedankt voor vlot verlopen afhandeling.

― Hans Claus


Zeer prettig zaken kunnen doen.

Zeer prettig zaken kunnen doen.

― Chris Kuipers


Duidelijke afspraken

Service en gastvrijheid hebben wij hier ervaren. Duidelijke afspraken en goede adviezen En uiteraard een fijne cabrio. BEDANKT........

― Kevin Linde


Super dienstverlening

Hele fijne ervaring gehad bij Patrick Verlaan . Super dienstverlening en gave auto gekocht ????

― Jeroen Van Spanje


Zakelijk en correct

Bij Patrick Verlaan een prachtige Peugeot 307 CC Cabrio gekocht. Nette vlotte verkoper met verstand van zaken. Zakelijk en correct. Deze Zwarte Parel (Peugeot) meteen na de snelle afhandeling vd papierhandel meegenomen naar huis. Aanrader voor eerlijke handel.

― Alex Kuiper


Meedenkend.

Heb mijn auto aan Autobedrijf Verlaan verkocht. Nette onderhandeling betreffende verkoop en een goed advies over koop nieuwe auto. Meedenkend. Bedankt voor vlot verlopen afhandeling.

― Bert Mulder


Uitstekende service

Ik heb bij dit bedrijf een boot gekocht en die bevalt ons uitstekend. De deskundigheid en de service die mij werd geboden was uitstekend.

― Raymond Hooft


Blij mee!

Ik heb nu al 2x een auto aan Patrick verkocht en dat ging op een heel fijne en open manier. Blij mee!!! Ik zal zeker nogmaals zakendoen met Autobedrijf Verlaan??

― Mary Janson

Mogelijk gemaakt door Mobilox